man met telefoon en bouwhelm

Voor opdrachtgevers

Het waarborgen van constructieve veiligheid is een onderdeel van het bouwproces waar de constructeur en de constructieve toetser een grote rol in speelt. De aangesloten leden van het Constructeursregister RC/RO/RT zijn de besten in hun vak en zullen dit ook blijven. Opdrachtgevers die registerconstructeurs, registerontwerpers of registertoetsers inschakelen halen professionals in huis. Daarmee zijn ze verzekerd van kwaliteit. Zij kunnen ervan uitgaan dat aan hun wensen en eisen optimaal tegemoet wordt gekomen en dat hun investeringen veilig gesteld zijn.

Welke rol heeft het Constructeursregister RC/RO/RT hierin?

  • Aan de poort van het register staat een organisatie die de vakbewaamheid en deskundigheid ondubbelzinnig toetst en bewaakt.
  • De garantie voor vakbekwaamheid en integriteit verschaft registerleden een zekere statuur. In de nabije toekomst kunnen opdrachtgevers deelname van een registerconstructeur/-ontwerper als eis neerleggen.
  • Het Constructeursregister RC/RO/RT is onafhankelijk en transparant.

Voor alle argumenten over de inzet van een registerconstructeur en/of registerontwerper binnen een project, download hier: Ned. versie / English version.

Zoek een bedrijf met RC/RO/RT in dienst

Zoek een dienst met RO/RC Zoeken

Mededelingen

Procedure RC gewijzigd

miv 1 januari 2018
Lees meer

Constructieve veiligheid breedplaatvloeren

Informatiedocument en toelichting
Lees meer

Constructeur van het jaar 2018


Lees meer

» Lees alle mededelingen

info@constructeursregister.nl | 088-353 12 99 | Louis Braillelaan 80 | 2719 EK Zoetermeer