RC/RO-lezing op 13 november

RC/RO-lezing op 13 november

Het Constructeursregister heeft enige tijd geleden aan alle bedrijven met een RC en/of RO in dienst, het idee voorgelegd een regionale lezingencyclus te organiseren. Het doel van de lezingencyclus is om, met name de RC’s en RO’s bij kleinere bedrijven en ZZP-ers, te ondersteunen bij kennisoverdracht en het verzamelen van punten voor de permanente educatie.

 

Het idee wordt als volgt vorm gegeven. Per toerbeurt organiseert  een bureau (in overleg met het Constructeursregister) een lezing. Registerconstructeurs van omliggende bureaus worden voor deze lezing uitgenodigd. De spreker is zo mogelijk een Registerontwerper, of een jonge en veelbelovende constructeur (Youcon-lid). De lezing duurt ongeveer een uur. Het tijdstip en de frequentie van de lezing worden in overleg met de bureaus bepaald. Er zijn geen kosten over en weer. Hij bijwonen van de lezing levert 1 PE-punt op. De spreker ontvangt 2 PE-punten.

 

Ingenieursbureau Wassenaar te Haren bijt het spits af en neemt op 13 november a.s. de lezing voor zijn rekening. Namens de heer R.J. de Jong nodigen wij u van harte uit op woensdag 13 november a.s. voor het bijwonen van een lezing over de nieuwbouw van SoZaWe te Groningen.

 

De nieuwbouw van SoZaWe betreft een kantoorgebouw met een ondergrondse garage: totaal ca. 24.000 m2, ontworpen door Meyer & Van Schooten en Ingenieursbureau Wassenaar. Verder zijn Deerns en DGMR als adviseurs betrokken geweest. Het constructieve concept is vanwege de Holconvloer zeer innovatief te noemen. Het project is als Engineer en Build aanbesteed. Het project omvat ondergrondse aspecten, bemaling, nieuwe vloer en een droogstapelsysteem.

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

16.00 u   Ontvangst

16.15 u   Welkom door ir. R.J. de Jong RO

16.20 u   Presentatie nieuwbouw SoZaWe door ir. R.J. de Jong RO  en ir. J. Schaveling RO

17.30 u   Afsluiting met een borrel

 

Datum:          Woensdag 13 november 2013

Aanvang:      16.15 u

Aanmelden:   Voor vrijdag 7 november 2013 bij mevrouw Allette Meints op telefoonnummer

                       050-534 73 45 of ameints@wassenaarbv.nl.

Locatie:          Ingenieursbureau Wassenaar, Rummerinkhof 6, 9751 SL Haren

 

Heeft u interesse in het bijwonen van de lezing, dan kunt u zich aanmelden voor 7 november a.s. bij mevrouw Allette Meints van Ingenieursbureau Wassenaar op telefoonnummer 050-534 73 45 of ameints@wassenaarbv.nl. Ook als u niet in de regio woont bent u van harte welkom. Er is plaats voor 25 deelnemers. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. 

Zoek een dienst met RO/RC Zoeken

Mededelingen

Procedure RC gewijzigd

miv 1 januari 2018
Lees meer

Constructieve veiligheid breedplaatvloeren

Informatiedocument en toelichting
Lees meer

Veiligheid bij complexe gebouwen

seminar op 5 juli
Lees meer

» Lees alle mededelingen

info@constructeursregister.nl | 088-353 12 99 | Louis Braillelaan 80 | 2719 EK Zoetermeer