Constructeur van het Jaar 2014

Constructeur van het Jaar 2014

Het Constructeursregister organiseert ieder jaar de verkiezing “Constructeur van het jaar”.  Dit jaar konden constructeurs voor het eerst zelf kandidaten voordragen voor deze prijs. Een deskundige jury heeft uit al deze kandidaten een unanieme keuze gemaakt en drie kandidaten genomineerd voor deze prijs. Dit zijn de heren:

-        Tristan Wolvekamp van BAM Infraconsult

-        Harm Hoorn van Bureau Zonneveld

-        Johan Galjaard van ABT

 

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Constructeursdag op donderdag 22 mei a.s. Naast de winnaar volgens de jury, mogen de bijna 300 aanwezige bezoekers op de Constructeursdag, ook stemmen op hun favoriete kandidaat en zo een tweede prijs, de Publieksprijs uitreiken.

 

De winnaars waren tot nu toe: László Vákár van Movares (2012) en John Kraus van Royal

HaskoningDHV (2013). Criteria voor de prijs zijn o.a. : welke constructeur is ambassadeur van het vak en maakt verbluffende constructies? De jury bestaat dit jaar uit: Marc Unger, Jan Font Freide, László Vákár, Jan Pesman, Wim ’t Hart en Frans Bijlaard.

 

Voor de definitieve beoordeling ontvangt de jury nog aanvullende informatie van de drie genomineerden. Deze bestaat uit een beknopt CV en een beschrijving van de drie meest interessante/uitdagende projecten, welke ook worden gebruikt om te presenteren aan het publiek op de Constructeursdag op 22 mei a.s. in Amsterdam.

 

Het Constructeursregister RC/RO is een organisatie die de kwaliteit van constructeurs bewaakt en de deskundigheid bevordert. De aangesloten constructeurs zijn de professionals in de civiele en bouwkundige sector en willen dit ook blijven. Ze beschikken over aantoonbare kennis en kunde.

 

Voor een opdrachtgever is het van groot belang dat hij zaken doet met de constructeur die voldoet aan zijn eisen, verwachtingen en wensen. Een constructeur die aangesloten is bij het Constructeursregister RC/RO biedt de opdrachtgever de zekerheid dat hij te maken heeft met een professional die voldoende kennis en kunde in huis heeft. In het register staan op dit moment 437 kandidaat-lelden, 440 Registerconstructeurs (RC) en 92 Registerontwerpers (RO) ingeschreven.

 

Meer informatie over de Constructeursdag en prijsuitreiking vindt u op: www.betonvereniging.nl.

Zoek een dienst met RO/RC Zoeken

Mededelingen

Procedure RC gewijzigd

miv 1 januari 2018
Lees meer

Constructieve veiligheid breedplaatvloeren

Informatiedocument en toelichting
Lees meer

Veiligheid bij complexe gebouwen

seminar op 5 juli
Lees meer

» Lees alle mededelingen

info@constructeursregister.nl | 088-353 12 99 | Louis Braillelaan 80 | 2719 EK Zoetermeer